UP! BEZ DEPOZITA

Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da vam najavimo dolazak modela up! sa petoro vrata u salonima širom Srbije.

Ova verzija ima identične motore (44kW/60ks i 55 kW/75ks), verzije opreme (take up!, move up!, high up!, black up!, white up!) i dimenzije kao i vozila sa dvoja vrata. 

Da bismo ovaj fenomenalni mali auto učinili što dostupnijim u saradnji sa Porsche Mobility-jem smo spremili fleksibilnu  ponudu u čijem kreiranju kupci mogu sami da učestvuju. 

Na kupcu je da odluči da li će imati depozit ili želi da mu mesečna zakupnina bude 100 eura. Za koju kod opciju se naši klijenti odlučili, mi smo im omogućili da  prvo plaćanje zakupnine odlože za mesec dana. Ovo je jedinstvena ponuda na tržištu koja ostavlja prostor za kreiranje po želji, a ujedno ima i period odlaganja od mesec dana. 

Model up! sa bogatim paketom opreme: klima uređaj; ABS; centralno daljinsko otključavanje / zaključavanje- sa daljinskom komandom; elektropodizači prednjih stakala; bočni vazdušni jastuci, napred;  "RCD 215" radio CD MP3; “maps + more" portabl infotainment sistem, uključujući navigacioni uređaj ima cenu od 8 770 eura. 

Pozivamo sve potencijalne klijente da se obrate ovlašćenom Volkswagen dileru i zakažu test vožnju. 

DETALJI O MODELU: 

Veliki broj vrata i dosta prostora iza njih!

Sa petoro vrata bočni profil vozila je izmenjen. Dok se niža linija prozora verzije sa dvoja vrata podiže ka zadnjem delu pored C stuba, ona formira pravu liniju kod modela sa petoro vrata. Kratki ispusti karoserije se takođe razlikuju kod modela sa petoro vrata. Prednji i zadnji delovi su identični kod obe verzije karoserije. Iza poklopca se nalazi prtljažnik sa 251 l kapaciteta, koji se može povećati i do 951 l savijanjem naslona zadnjeg sedišta. 

Komforna vožnja za četiri osobe!

Zadnja vrata imaju široki otvor i omogućavaju komforni ulazak u vozilo. Vozilo sa petoro vrata i četiri sedišta pruža dovoljno prostora kao i model sa dvoja vrata, što je izvanredno ako se uzme u obzir veličina vozila. Prostor za glavu pozadi iznosi 947mm, a 993 mm u prednjem delu.  Prostor za noge u drugom redu iznosi komfornih 789 mm. Visina sedišta u zadnjem delu pruža prijatan efekat: visina tzv. H tačke iznosi 378mm pozadi, što je više u odnosu na prednji deo (306mm). Viša pozicija sedišta omogućava putnicima pozadi da imaju bolji pogled preko ramena vozača i suvozača. Ono što je takođe važno je da ima dovoljno prostora ispod prednjih sedišta za noge putnika koji sede pozadi.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group