Zver u najboljem izdanju

Ako ste mislili da je regularni Dodge Challenger Hellcat nedovoljan sa svojih 707ks, onda će vam se svideti ovaj automobil...

 

Prošireni eksterijer dolazi iz Prior Design-a u obliku njihovog paketa PD900HC, koji ne dodaje samo širi body kit, već i dodatnih 200ks, što i nije toliko potrebno ovom automobilu. 

Praktičnost nije ono što je svojstveno ljudima koji poseduju ovaj model, tako da će im ova dodatna snaga dobro doći, kao i agresivniji izgled. Ekterijer je dodatno ulepšan sa bronzanim PD3Forged točkovima, identičnim kao što ste imali prilike da vidite na modelu AMG GT S. 

PD900HC body kit se sastoji od prednjeg spojlera, zadnjeg difuzora, blatobrana, spojlera na gepeku, a tu je i još nekoliko prepravki koje kompletno menjaju izgled ovog automobila. 

Nažalost nisu objavili performanse ovog automobila, ali smo do sada imali priliku da vidimo barem jedan primerak Hellcata sa više od 900ks, koji za manje od 10 sekundi prelazi četvrt milje. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group