"Zarđali" VW T5

Više slika

Više slika

Ovo vozilo je dokaz da takozvani "rat look" možete da postignete i bez uništavanja automobila...

 

Poslednjih godina rat stil se širi Evropom kao požar, a nebrojeno mnogo automobila namerno rđa kako bi se dobila vozila koja podsećaju na američke automobile iz pedesetih u kombinaciji sa Rat Rods.

Euro rat trend se rodio u Nemačkoj i uprkos tome što su na par automobila uspeli da postignu željeni izgled, kao što su neki Volkrods i Bube, većina automobila izgleda odvratno i pogrešno. Glavni razlog je to što se malo stručnjaka za personalizaciju automobila bavi ovim pravcem, već većinom mladi ljudi koji pokušavaju da nešto postignu sami. 

Ukoliko volite ovakav izgled, a ne želite da uništite automobil, kao i da potrošite so i pivo u procesu (zarad dobijanja pravog efekta), možete jednotavno da umotate auto u foliju kao što je ova. 

Brits iz Clyde Wraps je odradio ovo sa modelom Volkswagen T5 i izgleda odlično. U pitanju je nov kombi, siguran i udoban kombi sa izgledom kakav i želite kada krenete u rat look pravcu. 

Možda nećete naići na odobravanje pravih fanova ovog pokreta, ali gledajte to sa druge strane. Kada ovaj trend prestane, a hoće, kao i svi drugi, ostaće vam nedirnut automobil, spreman da ga "umotate" u ono što naiđe sledeće.

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group