Wraith presvučen zlatom

Više slika

Više slika

Rolls Royce i tuning nekako ne idu baš zajedno...

 

Ipak, sa vremena na vreme se pojavi neka aftermarket kompanija koja odluči da se pozabavi nekim od RR modela. Ovoga puta u pitanju je japanska kompanija. 

Izabrani model je Wraith i u pitanju je automobil koji bismo očekivali da vidimo na skoro održanom sajmu automobila u Dubaiju, a ne u ponudi firme kao što je Office--K. Luksuzni automobil toliko šljašti posle njihovog tretmana, da će verovatno ubrzo postati popularan u spotovima širom sveta. 

Bela boja pokriva veći deo ovog automobila i to je jedino što je dobro. Wraith ima prednju masku u zlatnoj boji, zlatne detalje na ostatku mašine, ramove za stakla, ručke na vratima, pa čak i završetak auspuha i difuzor. Ista nijansa je primenjena na drugim delovima eksterijera. 

Tuner je dodao Wald body kit i set masivnih felni od 24 inča u istoj zlatnoj boji, koje pravi Forgiato i zovu se DREA-M. Suspenzija je spuštena i doprinosi konačnom izgledu automobil koji je dobio i Miracle izduvni sistem. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group