Više nego neverovatna Mazda RX-3

Više slika

Više slika

Wataru Kato nije samo osnivač jedne od najpoznatijih japanskih tjuning kompanija Liberty Walk, on je takođe i ponosni vlasnik neverovatnog broja sportskih autmobila koji mogu zaseniti većinu kolekcija klasičnih automobila.

Između poslednjih akvizicija Kato-sana nalazi se i klasična Mazda RX-3 koja je potpuno opremljena brendovim najpoznatijim kolekcijama modifikacija za enterijere i eksterijere.

Sa stanovišta karoserije, ovo je nepogrešivo RX3 i nemoguće ju je pomešati sa bilo kojim drugim automobilom. On je opremljen potpuno širokom karoserijom koja uključuje crne rubove točkova i crni prednji spliter koji je za dlaku izbegao zemlju. Tu je i komplet minijaturnih bočnih retrovizora, prednja usna spojlera i komplet masivno širokih točkova koji predstavljaju potpis bilo kog Liberty Walk dela.

Ovaj model čak poseduje i žuto zelenu šemu boja kao i potpuno neverovatni Liberty Walk McLaren 650S. Međutim, nemojte misliti ni za sekund da je ovaj model samo izložbeni primerak.

Ispod haube ove nemani, nalazi se ekstenzivno modifikovan i portovan 12A rotirajući motor koji može da proizvede impresivnih 200 ks, koje šalje direktno na zadnje točkove.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group