Venzayga - Toyota koja želi da bude Bentley

Više slika

Više slika

Bentayga je prvi krosover kompanije Bentley, šta više, njihov prvi proizvodni karavan bilo koje vrste...

Deluje da to niko nije rekao vlasniku ovog Toyota modela. Ono što vidite jeste Venza koja je pretrpela neke značajne plastične operacije, daleko od fabričkog kruga, kako bi izgledala kao Bentley.

Toyota Venza je bila vrsta krosover karavana koji je baziran na šasiji modela Camry. Kompanija Toyota je otpočela sa proizvodnjom ovog modela u Kentakiju 2008. godine i iako je čitava serija povučena sa američkog tržišta sedam godina kasnije, Venza ostaje u proizvodnji na tržištima koja su sa druge strane okeana, kao i kod nas, ali se konačna obustava ipak planira krajem ove godine.

Ovaj posebni model poseduje novi nos, štop svetla, točkove i oznake, pozajmljene, makar stilski, od modela Bentley Continental. Na svu sreću poseduje neka unutrašnja poboljšanja takođe, jer čak i standardni model Venza može izgledati komfornije i luksuznije od nekih starih serija kompanije Bentley.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group