U Kelnu primećen Mansory Stallone Lukasa Podolskog

Više slika

Više slika

Jedinstvenog izgleda i vrhunskih performansi, Mansory Stallone je jedan od najekskluzivnijih i najagresivnijih modela Ferarija F12 na svetu.

Automobil u ovom slučaju pripada nemačkom fudbalskom reprezentativcu Lukasu Podolskom i zahvaljujući ljubiteljima Ferarija koji su uvek pripravni da zabeleže kamerom jedinstvene modele koje vide u svom okruženju, sada je pred nama foto izveštaj iz Kelna u Nemačkoj. Baš u tom gradu, Podolski je proveo dobar deo svoje karijere igrajući za fudbalski klub Keln, pre nego što je prešao u redove minhenskog Bajerna 2006. godine, a zatim se, posle nekoliko godina vratio u matični klub iz Kelna. Sudeći po oznakama na registarskim tablicama, na kojima se mogu videti inicijali fudbalera i omiljeni broj na dresu, bez sumnje se može zaključiti da je Mansory Stallone F12 zaista u njegovom vlasništvu.

Mansory svoje prepravke na Ferariju F12 bazira na elementima od karbona, poput spojlera, prednje i zadnje maske i spoljnih obloga retrovizora. Točkovi dolaze dizajnirani u dve nijanse kao mešavina crne i svetlo žute boje, dok su veličine za prednji par točkova 21 inč, a za zadnji par 22 inča.

Uz jedinstvene promene spoljašnosti, kompletnu sliku o Mansory projektu daje i modifikovani motor, koji uz sva poboljšanja sada stvara 764 konjske snage sa 725 Nm obrtnog momenta. Kao rezultat, Mansory Stallone F12 do 100 kilometara na čas dolazi za 2.9 sekundi, što je za 0.2 sekunde bolji rezultat od regularne verzije Ferrari F12 modela. Maksimalna brzina ostaje nepromenjena i ona iznosi 340 kilometara na sat.

N.S.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group