Twilight 760Li Individual

Nismo sigurni koja ideja stoji iza ovog modela, ali nam više liči na ženski, nego na muški automobil, a izbor modela koji je prošao ovu promenu vuče na mušku stranu...

 

Ako zanemarimu boju, F02 serije 7 je tehnički, jedan od najboljih automobil na svetu i niko vam neće reći ništa drugačije. 

Model na fotografijama dolazi sa Opal White Merino kožnim enterijerom sa BMW Individual Piano Black detaljima, M Sports paketom, Bang & Olufsen zvučnim sistemom i zabavom za zadnje sedište u vidu 9,2 inča monitorima. 

Ispod haube je moćni 6.0 twin turbo V12, koji dolazi sa 544PS i 750Nm obrtnog momenta, koji može da pokrene masu od 2250ks od 0 do 100km/h za 4,6 sekundi. Kada dobijete ovakve performanse iz ovog tipa vozila, onda nije ni čudo da se BMW do sada nije odlučio da napravi i M verziju koja bi se bazirala na seriji 7. 

Poslednji put kada smo predstavili vozilo iz BMW Abu Dhabi salona, bio je u pitanju personalizovani 2015 X3, koji bi se itekako primetio na putu. Sada ga zamislite pored ovog Twilight 760Li modela i dobili ste paket veoma šarenih premijum automobila. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group