Sung Kang Ford Maverick pobedio na SEMA

Više slika

Više slika

Glumac Sung Kang je otkrio svoj personalizovani Ford Maverick "Project Underdog", koji je napravilo troje studenata iz Alhambra srednje škole u Kaliforniji i pobedio...

 

Kung zajedno sa Penzoil je spremio projekat za SEMA sajam, koji je počeo kao stari primerak Mavericka, koji je kompletno transformisan u fantastičnu kreaciju, sličnog dizajna kao automobil Datsun 240Z, koji je Kung predstavio prošle godine na ovom mestu. 

Kompletna karoserija Mavericka je nova, kao i blatobrani, prednji branik, retrovizori u crnoj boji, a tu je i poseban set aftermarket točkova. 

Dodatno, originalni motor iz Mavericka je zamenjen sa 2.3 EcoBoost motorom sa četiri cilindra, koji je iz šeste generacije Mustanga, koji obećava drastično bolje performanse. 

Tri studenta koja su učestvovala u izradi ovog automobila su imali težak zadatak ispred sebe, pogotovu jedan od njih koji je izgubio oca tokom ovog perioda. Imali su priliku da mnogo nauče, okruženi iskusnim tehničarima.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group