Stilizovani Mercedes-AMG C63

Više slika

Više slika

Danas ne postoji manjak modifikacija namenjenih Mercedes-AMG C63 kupe varijanti, ali se kompanija Chrometec definitivno ističe svojom ponudom na tržištu...

Po pitanju performansi, ovaj luksuzni kompakt sa dvoje vrata poseduje četvorolitarski twin-turbo V8 motor koji isporučuje 603 ks ili 134 ks više od standardnog modela.

Dodaci koji su uključeni u ovaj tjunirani model dolaze po ceni od 4.998 evra u premijum paketu i mogu biti kombinovani sa elektičnim sistemom izduvnih grana, koji poboljšava zvuk mašine dozvoljavajući korisnicima nezavisnu kontrolu izdunvnih ventila, za dodatnih 690 evra.

Na stilskom planu, Chrometec poseduje lični stav o tome kako Mercedes-AMG C63 kupe treba da izgleda zajedno sa nekoliko specijalno prilagođenih delova, kao što su prednja maska, zadnji spojler, lajsna i spliter, bočni retrovizori, zadnji difuzor, koji dolaze između svih ostalih dodataka kreiranih od ugljeničnih vlakana.

Prelepi točkovi od 20 inča, olakšaće kupce za dodatnih 2.600 €, dok visoko podesivo vešanje i oprema za amortizaciju dolazi po dodatnoj ceni od 950 €.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group