Spušten i hromiran Tesla Model S

Više slika

Više slika

Model S, kompanije Tesla, je nedavno dobio svoju spuštenu i potpuno hromiranu verziju, koju je kreirao studio Office-K.

Dok neki ljudi preferiraju neupadljivi izgled mat finiša, drugi idu u sasvim suprotnom pravcu sa hromiranom karoserijom.

Office-K je izgradio svoju reputaciju koristeći efekat ogledala na svojim automobilima, od kojih su najpoznatiji Mercedes CLK GTR i Maserati MC12 u plavom hromu. Sada je ovaj brend kompletirao sličan poduhvat na potpuno drugačijem automobilu.

Poslednji projekat koji je završila japanska tuning kuća, predstavlja Tesla Model S potpuno oklopljen hromom. On takođe poseduje i Artisan Spirits opremu za karoseriju, spušteno vešanje i komplet Forgiato felni od 22 inča, koji mu zajedno daju mnogo agresivniji izgled.

Rezultat, kao što možete videti u galeriji, deluje kao veoma radikalna transformacija ovog električnog vozila, koje sada teško da može da prođe neopaženo i leti ispod radara, bilo da bezbrizno krstari ulicama Tokija ili juriša Hakone Turnpike auto - putem sa aktiviranim sportskim modom.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group