Specijalno Bentley Flying Spur izdanje

Više slika

Više slika

Kao što smo mogli da primetimo, popularni proizvođači automobila pažljivo biraju pravac svog dizajnerskog pristupa, u zavisnosti od regije u kojoj planiraju da prodaju svoje modele…

Ukus i preferencije variraju u svim zemljama širom sveta, što možda objašnjava poriv Mulliner kompanije, koja je kreirala veoma, veoma posebno izdanje Bentley Flying Spur modela, inače najbržeg automobila ovog brenda.

Nazvan Bentley Flying Spur GQ Korea, ovaj besprekorni automobil kreiran je specijalno za korejansko tržište, uz pomoć lokalnog GQ magazina i dizajnera eksterijera Sang Jup Lija. Ovo specijalno izdanje bazirano je na W12 verziji ovog luksuznog Bentley sedana, koji sada ima dvo-tonsku Magnetic i Onyx temu.

Unutar vozačke kabine, Mulliner kompanija se odlučila za popularna braon kožna sedišta, kao i dezen nalik tartanu koji oni često koriste u vrhunskim modelima, sa obodima od tamne hrastovine i prilagđenom centralnom konzolom. Takođe, tu se nalazi i skrivena pregrada, u kojoj dame mogu držati svoj skupoceni nakit, a gospoda kubanske cigare, kreditne kartice ili bilo šta drugo što im je drago.

Takođe, tu je još jedan primerak Bentley Flying Spur GQ Korea, koji ima završne detalje bele boje i kabinski prostor u dve nijanse plave, ali, nažalost, nemamo informacija po pitanju cene ili ekskluziviteta ovih vozila.

Oni koji već mogu da kupe svoj Flying Spur treba da znaju da je Mulliner voljan da odene njihovog ljubimca na četiri točka u skladu sa njihovim stilom i željama, bez obzira na podneblje u kom žive i modela koji se predstavljaju na tržištu.

Ekskluzivnost je svakako jača strana i deo cene Bentley automobila, ali se za one klijente koji su spremni da plate veliku cenu da bi ih vozili, često prave ustupci, koji su donekle i neočekivani. Dakle, modele koje smo vam sada predstavili, možete kupiti i vi, bez obzira na to što ne živite u Koreji.

N.Đ.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group