RevoZport BMW M3/M4

Sa paletom delova koji su orijentisani prema performansama, RevoZport aero kit je san svakog BMW M entuzijaste...

 

Ovaj kit je dostupan za M3 i M4 modele, a na fotografijama možete da vidite beli BMW M4, koji izgleda odlično, a možda je u pitanju i najlepši primerak koji smo do sada mogli da vidimo. 

Agresivan je, ima odlično zadnje krilo i felne koje su se uklopile fantastično. Tu je i gomila drugih izmena eksterijera koje pretvaraju ovaj kupe u nešto što izgleda da je spremno za stazu. 

Ako pogledate prenji deo, primetićete RevoZport nastavak za prednji branik i to kao produžetak M Perfromance nadogradnje. Što se tiče kočenja RevoZport nudi usis za hlađenje kočnica sa crevom otpornim na visoke temperature, koji zajedno sa dodatnim otvorima i dodacima služi isključivo za hlađenje prednjih kočnica. 

Kada automobil pogledate iz profila primetićete spojlere i napred i nazad, kao i lukove koji naglašavaju iovako prelepe točkove. 

Pozadi je podesivo GT krilo i zadnji difuzor iz dva dela sa elementima na zadnjem braniku. 

Kompanija iz Hong Konga ne nudi izmene na motoru, ili na izduvu za M3/M4 jer veruju da je BMW već odradio odličan posao sa ovim automobilima u tim oblastima. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group