Porsche Exclusive 911 Targa 4S Design Edition

Više slika

Više slika

Jedan od modela iz Porsche familije o kojem se najviše priča se pojavio prvi put pre nekoliko godina, a u pitanju je kontraverzna 911 Targa, koja je dodatno unapređena kroz Porsche Exclusive...

 

Taman na vreme da se pojavi na AvD Oldtimer Grand Prix, koji se održava od 12. do 14. avgusta, ovaj "moderni klasik iz 911 ponude", kako ga kompanija opisuje, dolazi sa Etna Blue eksterijerom, koja je korišćena kao boja za 356 B T6 tokom 1960-1961.

Većina detalja eksterijera je u istoj boji, kao što je prednji spojler, delovi farova, Targa logo, dok "mutna" LED svetla imaju neke elemente ofarbane u White Gold metalik boju, pa se tako dobija kontrast koji privlači pogled. Tu su i 20oinčne RS Spyder felne. 

Koža je grafitno plave boje, na adaptivnim sportskim sedištima koja se podešavaju na 18 smerova. Porsche logo je na naslonima, a 911 Targa silueta na centralnoj konzoli, kao i "Porsche Exclusive Manufaktur" na kontrolnoj tabli. 

Promoviše se kao kolekcionarski primerak, a ovaj Porsche Exclusive 911 Targa 4S Design Edition pokreće 420ks, bi turbi boxer motor, koji troši između 8 i 9 litara na 100 kilometara.

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group