Porsche 918 Spyder za kojim se svako okreće

Više slika

Više slika

Na mestu u kome egzotični super i hiperautomobili teže da se uklope, ovaj model 918 Spyder opremljen paketom kompanije Weissach svakome zadaje glavobolje...

Prvo, veoma je teško ne okrenuti se za njim, tako da su istezanje vrata, ali i prezasićenje lepim izgleom, takođe zagarantovani.

Automobil je zapažen na ulicama Majamija i snimljen je dok je mnogima privlačio pažnju na sebe i to u delu grada kome višemilionski autombili ne predstavljanju nikakvu retkost. Neko se istinski potrudio da fotografiše ovaj automobil iz svakog ugla i moguće je videti da na svakoj od njih neko sa divljenjem gleda u njega.

Razlog ovome nije samo savršen eksterijer automobila, okarakterisan hromirano crvenim panelima koji deluju dovoljno ukusno kako bi bili servirani za obrok, već i karbonskim finišima koji su dodati od strane kompanije Weissach u segmentu paketa koji je namenjen putničkoj kabini.

Kao što je svima poznato, kada se opredelite za ovakav paket, podrazumeva se da dobijate i dodatno povećanje brojki vezanih za performanse - automobil je lakši za 40 kg i brži tokom sprinta do 100 km/k za 0,2 sekundi, što je dovoljno za konačnih 2,6 sekundi koje su mu potrebne.

Ovaj model takođe dostiže 200 km/h pola sekunde brže od regularnog 918 modela i potrebno mu je svega 2,1 dodatnih sekundi kako bi dostigao maksimalnih 300 km/h.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group