Porsche 911 By TechArt

Više slika

Više slika

TechArt obožava da se baci Porsche modelima, pa iako je osvežena 911 linija tek izašla iz fabrike, ova kompanija već radi na njoj...

 

U stvari TechArt planira da predstavi svoj poslednji projekat, a u pitanju je paket za 911 Carrera, Targa i Turbo, na sajmu u Ženevi naredne godine, znači za koji mesec. 

Ne možemo da očekujemo široku ponudu izmena odmah u startu, a TechArt je to i potvrdio sa izjavom da će tokom 2016. godine izbaciti još nekoliko opcija za nove modele. 

Pored novih točkova, uklanjanja oznaka, ovaj 911 dolazi relativno nedirnuto, barem kada su standardi TechArta u pitanju. Ali promene su tu, a neki od vas će primetiti da su se odlučili za 2017MY Carrera S model, koji dolazi sa 414ks u fabričkoj varijanti. 

Ovo je naravno samo početak i ne sumnjamo da će Tech Art u budućnosti povećati značajno performanse ovih modela, modifikovane izduvne sisteme, kao i unapređenu aerodinamiku preko karbonskih delova. Vizualni modovi takođe neće izostati, iako TechArt nije poznat po njima. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group