PD1 aero oprema za McLaren 570S

Više slika

Više slika

Tjuning kuća Prior-Design sastavila je aerodinamičnu opremu za karoseriju modela McLaren 570S, dok je takođe dodala i specijalno prilagođeno vešanje koje se slaže sa duplim prilagođenim točkovima...

PD1 paket opreme za karoseriju pruža modelu 570S mnogo agresivniji izgled zahvaljujući bočnim usisnicima vazduha na prednjem braniku, bočnim pragovima sa zakrilcima, spliterima, zadnjem difuzoru, repnom krilu i krovnoj konstrukciji.

Ekskluzivni redizajn enterijera je takođe dostupan po zahtevu, dok je tjuner voljan da ponudi sve varijacije u vidu boja i materijala koji se mogu upotrebiti. Specijalni PD3CL ojačani točkovi kreirani su u kući Prior-Design, kao i izduvni sistem koji dolazi između ostalih pogodnosti.

Što se tiče perfomansi, osim ako ova mašina ne krije rad određenih talenata, onda poseduje 570 ks i 600 Nm obrtnog momenta, što joj dozvoljava da ubrza do sto za 3,2 sekunde, pre nego što dostigne maksimalnih 328 km/h.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group