Ovo se zove personalizacija

Za 10 000 više od standardne cene 2015 Viper GT modela, Dodge će vam dopustiti da sami kreirate jedinstveni model kroz njihov program personalizacije...

 

Ponuda se odnosi na GTC model, sa novim 1-1 programom personalizacije koji će biti dostupan od februara ako poručite automobil direktno od Dodge-a, a dva kupca neće moći da poruče istu kombinaciju, uključujući i boju spoljašnjosti, u jednoj godini. 

Opciju uključuju preko 8 000 boja eksterijera, 24 000 ručnih detalja, 10 opcija točkova, 16 različitih enterijera, 6 aero paketa, kao i gomilu drugih opcija koje će naravno biti dodate na cenu od 94 995 dolara za novi Vipet GTC:

Svaki automobil dobija značku na instrument tabli sa natpisom po želji kupca, a Dodge će vam poslati i repliku u razmeri 1:18 u istoj boji kao na vašem automobilu.

Tu je i "concierge" servis koji omogućava kupcima da prate proces proizvodnje njihovog automobila, od trenutka poručivanja do momenta preuzimanja auta, a mogu i da biraju način dostave automobila. 

"Pošto je svaki Viper ručno izrađen sa ekstremnim detaljima, imamo jedinstvenu mogućnost da napravimo svaki automobil dodatno posebnim time što kupcima dajemo mogućnost da samo odluče kako će njihov automobil da izgleda. Sada, vlasnici Vipera mogu da kažu da je Viper jedinstven", rekao je direktor Dodge-a, Tim Kuniskis. 

Možete da pogledate kao izgleda ceo proces ovde: www.driveSRT.com/2015/viper/1of1.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group