Ovaj Ferrari 458 poseduje sve što je potrebno kako bi se isticao u Monaku

Više slika

Više slika

Putevi snova vode do Monaka, grada u kome se uvek nalaze neki od najboljih automobila na svetu...

Problem sa vožnjom veoma širokih i niskih superautomobila uskim ulicama Monaka, definitivno pada u zapećak u poređenju sa tim koliko je zadvovoljavajući osećaj zaseniti sve ostale, verovatno i neke daleko skuplje modele, koji dele isti put sa vašim Liberty Walk 458 modelom.

Nikada do sada, niko od najimućnijih, bogatih, mladih i starih, popularnih i manje znanih ljudi koji poseduju superautomobile, nije prestao da posećuje Monako, jer je to jedini grad na svetu u kome svakog momenta možete pokazati svoje čedo svim prisutnim fotoreporterima i novinarima koji kao po običaju spremno čekaju.

Ukoliko neko pažljivo prati ovu glamuroznu scenu, zna da se neverovatno veliki procenat Liberty Walk 458 modela našao na ulicama poslednjih nekoliko meseci. Ranije ove godine, čak smo videli i veoma oštećene i gotovo uništene jedinice automobila koji se pojavio poslednju put u Montereju prošlog leta.

Međitim, ne možemo, a da se divimo ovim tipovima kreacija, nalik ovoj koju vidite u našoj galeriji, ali se istovremeno možemo nasmejati činjenici da ovaj automobil može doneti samo lošu sreću svojim vozačima.

U svoj svojoj ozbiljnosti, ovaj metalik sivi Liberty Walk Ferrari 458 uhvaćen je fotoaparatima lokalnih medija, čije su fotografije na kraju završile u različitim publikacijama, privlačeći veliku pažnju na Monako nedavno i veoma je lako razumeti zašto.

Prednje ekstenzije, masivno zadnje krilo i svi delovi kreirani od ugljeničnih vlakana veoma je teško ne zapaziti. Što se tiče performansi, čak bez motornih modifikacija, regularni 458 Italia sa 580 ks može dostići 100 km/h za samo 3,4 sekunde.

Sada, ukoliko ste veći ljubitelj 488 linije, uživajte u čarolijama koje je japanski tjuner uspeo da kreira na ovom posebnom modelu tokom 2017. godine.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group