NOVITEC ROSSO Sport program za Ferari SA APERTA

Ferrari SA APERTA je jedan od najekskluzivnijih Ferrarijevih modela svih vremena. Samo 80 njih je proizvedeno ikada. NOVITEC ROSSO, lider na tržištu tjuniranih automobila iz Maranela, učinio je ovaj Ferrari još fascinantnijim...

V12 motor koji fabrički daje 670 KS, NOVITEC je pojačao na 888KS što dozvoljava maximalnu brzinu od preko 340 km/h. Od 0-100km na sat stiže za 3.1 sekundu, brzinu od preko 300km na sat postiže za manje od 22 sekunde.

Ovaj tjuning paket uključuje i specijalne 21 i 22-inčne felne veoma male težine, kao i izduvni sistem od nerđajućeg čelika. Same performanse ove zveri su savršeno sinhronizovane uz pomoć najnovijeg sistema za menadžment motora. Rezultat ovoga je jedan od najbržih kabrioleta u svetu. 

Što se tiče karoserije, dodat je full body kit. Sve komponente su od ugljeničnih vlakana i mat crne, a ono što se ne viđa često su crni farovi koji su specijalno pravljeni za ovog Ferarija.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group