Najmoćnije tjunirani Maybach 57S model do sada

Više slika

Više slika

Od kada je Mercedes-Benz izašao na tržište sa svojim Maybach 57 i 62 modelima kasnih devedesetih godina, ultra-luksuzni segment evoluirao je i uključio mnogobrojne tehnologije...

Bilo da su to sigurnosne, konekcione ili se nalaze u sferi pogodnosti, vlasnici potpuno novih luksuznih limuzina voze se naokolo na beskompromisan način u svojim Rolls-Royce Ghost, Bentley Mulsanne ili “makar”, Mercedes-Maybach modelima.

Kada razmatramo poslednje pomenuti model, on i dalje poseduje veoma direktan, drzak stav i predstavlja jako dobar automobil, ali posebno za one ljude koji poseduju opremu kao što je ova kompanije Fab Desing.

Nažalost, sve što precizno znamo o ovom posebnom vozilu jeste da se nalazi u procesu prodaje, bez ikakvih javnih reči o ceni, što i nije toliko čudno kada se radi o luksuznim modelima, a potencijalni kupci, generalno, ulažu u veoma unikatan model.

Ono što vam možemo reći o širokoj karoseriji automobila, jeste da je ona kreirana od ugljeničnih vlakana, poseduje ventilacione otvore na rubovima točkova, novi dizajn prednjeg dela i optimizovan motor, sa snagom koja sada iznosi 680 konja. Obrtni momenat ovog autombila sada varira od 1.000 do 1.180 Nm, što mu omogućuje sprint od 0 do 100km/h ta 4,7 sekundi i maksimalnu brzinu od 310 km/h.

Drugim rečima, ovaj model možda nije “pametan” na putu kao najnoviji Mercedes-Maybach salon, ali i dalje ga može preteći, ukoliko je to ono što želite.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group