Mercedes-AMG C63 iz Liberty Walk akademije

Više slika

Više slika

Prilikom posmatranja Mercedes-AMG C63 modela svako ko voli dobar tjuning može se zapitati kako bi on izgledao sa JDM opremom...

Ukoliko je tako, onda svim obožavaocima superiornog izgleda automobila koji izlaze iz kompanije Liberty Walk, predstavljamo poslednje vizuelne dodatke koji su namenjeni C63 modelu.

Oprema dostupna za C63 kupe varijantu modela iz W204 generacije, obećava da postane dostupna i za modele sa četvoro vrata u bliskoj budućnosti, njihovu kompletnu karoseriju, koja uključuje nove branike na oba kraja, šire opruge i spojler postavljen na gepeku, po ceni od 15.820 $ u zemlji izlazećeg sunca i 17.870 $ na ostalim tržištima.

Kao obično, Liberty Walk takođe nudi svojim mušterijama mogućnost da naruče delove odvojeno i dolaze sa vrhunskim segmentom ponude - vazdušnim jastucima, koji itekako podižu cenu za skoro 8.000 dolara.

Slavni tjuner je izabrao da ne petlja oko V8 motora zapremine 6,2 litara sa unutrašnjim sagorevanjem, ali tu se nalaze i ostale kompanije koje su voljne da poprave njegovu snagu i ljudima koji su voljni dodaju preko 457 ks i 600 Nm obrtnog momenta koliko iznosi standard fabričkih modela.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group