A - klasa sa ubitačnim stavom

Više slika

Više slika

Kompanija Piecha Design je dala Mercedes A klasi podešavanje karaktera koje joj je bilo preko potrebno.

Mercedes-AMG A45 je jedno od najsnažnijih i najsposobnijih kompaktnih vozila na tržištu, ali za sve one koji nisu u mogućnosti da izvoje ogromnu sumu od 50.000 €, s tim što i dalje žele dobar izgled, tuning firma Piecha Design poseduje seriju vizuelnih poboljšanja za bazne modele A klase koji definitivno završavaju posao.

Kompanija je produžila svoju GT i GT - R aerodinamičnu opremu na maleni Mercedes, uključujući i zakrilca na prednjem spojleru, zadnje splitere, bočne pragove, krovni stabilizator i umetak zadnjeg difuzora, kompletiran specijalnim AMG izduvnim cevima. Sveukupan rezultat je daleko više sportski pristup dizajnu bebe Benz.

Piecha je opremila ovaj poseban model, koji možete videti u galeriji, sa MP1-Monoblock alu felnama od 19 inča, ali se takođe može opremiti i kompletom točkova MP5-LXM od 20". U ponudi sa ovim automobilom dolazi i Power Converter oprema, zajedno sa svim modifikacijama vešanja. Za sve ljude koji cene vitku formu postoje slična poboljšanja koja su dostupna za CLA kupe sa četvoro vrata i kombi Shooting Brake.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group