McLaren 650S Spider izgleda kao transformers

Više slika

Više slika

Sa prednjim delom nalik modelu P1, širokim branicima, prilagođenim točkovima i velikim zadnjim krilom, ovaj crni McLaren 650S Spider izgleda kao da će se u svakom momentu pretvoriti u Bamblbijevu najgoru noćnu moru.

Smešten na S216-ECL Forgiato 2.0 točkovima, ovaj automobil je definitivno sastavljen od strane ili za nekoga ko je mislio da 650S Spider automobil može imati koristi od daleko agresivnijeg izgleda, koji sada vidimo.

Ovaj model takođe poseduje i pravu betmobil vibraciju takođe, sa svojim crnim tonom, kako spolja tako i unutra, a tu je i činjenica da model deluje zaista nisko, toliko da gotovo grebe po tlu.

Sve to na stranu, nismo sigurni koliko je modifikacija performansi automobil dobio sudeći po njegovoj širokoj karoseriji i velikom repnom krilu. Sve što znamo o ovom modelu jeste, da je on u svojoj fabričkoj formi već jedan od najbržih kabriolet superautomobila na svetu.

Sa 650 ks i 678 Nm obrtnog momenta na raspolaganju, ovaj automobil u netaktnutom stanju dostiže stotku iz stanja mirovanja za tri sekunde ravno, pre nego što ubrza do maksimalnih 330 km/h, što je za tri km/h sporije od kupe varijante.

Bilo kako bilo, ovo je sigurno jedan od najzlokobnijih McLaren modela koje smo do sada videli, a ovo smatramo komplimentom.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group