Maserati Ghibli Tuning Pack

Možda je napravljen u Kini, ali ovaj Maserati Ghibli izgleda odlično...

 

Da budemo iskreni, nije uopšte lako napraviti Ghibli da izgleda surovije od svog originalnog izgleda, ali je ASPEC- kineska tuning kuća, uspela u tome. 

Zvuči čudno, ali u pitanju je italijanski gospodin u kineskom odelu. Da li iko uopšte smatra da je to bitno kada konačni proizvod izgleda ovako dobro? After market komponentne su inače vrlo rekte u Kini i uglavnom su rezervisane za najbogatije članove društva, tako da je iznenađenje da kineska kompanija napravi ovakav paket. 

Nazivaju ga PPM500, a dolazi sa agresivnim karbonskim paketom koji ima 470ks i 650Nm obrtnog momenta preko ECU unapređenja. To je na benzinu sa 98 oktana, jer na trkačkom gorivu, ovaj Twin Turbo V6 daje snagu od 500ks i 670Nm, pa odatle i ime ovog automobila. To je daleko od orginalnih 325ks i 500Nm. 

Prema Kinezima, ceo automobil je optimizovan za erodinamiku sa nekoliko sitnih dodataka. Da li su lagali radi zbog popularnosti ne znamo, ali ne bismo rekli. 

Ghibli se vozi na ASPEC VF57 felnama, koje izgledaju odlično, a tu je i Alcon air brake kit kao i Eibach podesivi amortizeri. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group