Mansory Continental GTC

Više slika

Više slika

Mansory je na sajam u Frankfurtu doneo zanimljiv primerak Continental GTC-a...

 

Ideja iza ovog modela nije loša, ali izbor boja, barem što se nas tiče, je loš. Ipak, ko god prati Mansory, vremenom mora da se navikne na njihova zanimljiva rešenja. 

Prema tvrdnjama iz kompanije, automobil izgleda daleko bolje uživo, a dolazi sa finišom u narandžastoj boji i hromu, koje je u kontrastu sa karbonskim detaljima, koji su na celom automobilu. 

Tuning program donosi unapređenja u aerodinamičnosti i izgledu, ali ono što čini ovaj Bentley posebnim je snaga. 

Koristeći izduvni sistem visokih performansi, nove klipove, drugu radilicu, nove turbo punjače, interkuler, kao i novi menadžment sistem motora i prenosa, automobil sada razvija 986ks na 6000 obrtaja i 1200Nm obrtnog momenta na 2100 obrtaja. Da, dobro ste pročitali. Mansory je ovaj put nadmašio sam sebe, pa ovaj automobil postiže ubrzanje od 0 do 100km/h za 3,9 sekundi, a maksimalna brzina je neverovatnih 330km/h, što će svima biti dovoljno. 

Još jedan detalj koji može da se nosi sa ovim performansama, je enterijer ovog modela, koji je neverovatan. Pogledajte fotografije i uživajte. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group