Luksuzniji nego ikad - Range Rover Sport

Više slika

Više slika

Skoro smo dobili neke šture i sitne informacije o novom, specijalnom projektu Vilner kompanije…

Sada, kada je njihova misija završena, mi smo dobili sve detalje koje smo priželjkivali. Vilner kompanija radila je na projektu koji je nazvan Above & Beyond, a predstavlja transformaciju već tjuniranog Range Rover Sport modela. Ovo nije bilo kakav stari SUV, već automobil koji je poklonjen pobedniku emisije Britain’s Got Talent. BGT Range Rover Sport dobio je tjuning Barugzai brenda, pre nego što je uručen pobedniku.

Osoba koja ga je dobila nije bila nešto mnogo oduševljena svojom nagradom, te ga je prodala. Osoba koja ga je kupila takođe nije bila preterano zadovoljna automobilom, pa je on tako završio u Bugarskoj, u rukama Vilner brenda.

Inače, Vilner slavi veliku godišnjicu ove godine, a BGT Range Rover Sport projekat je tek drugo vozilo koje je dobilo specijalni “Vilner’s 20th Anniversary” pečat. Ljudi iz ove kompanije su dugo i marljivo radili na jednoj od svojih inovacija, odnosno tankoj Alcantara koži. Sama po sebi, ova koža radi na dva načina – doprinosi luksuznom izgledu vozila i čini njegova sedišta udobnijim.

Sve, od vazdušnih otvora do centralne konzole, vrata, vizira i postave krova dobilo je dodir bele, crne i braon Alcantara kože, sa šavovima u kontrastnim bojama.

Vrata su pored toga ukrašena i Vilner amblemom, a dobila su i kvake koje su obmotane kožom. Mlečno bela i čokoladno braon boja su definitivno dominantne u ovom konceptu, dok se crna može videti na kućištu centralnog retrovizora, volanu i stranicama kontrolne table. Eksterijer automobila nije dobio mnogo prilagođavanja, osim točkova, koji su dobili nove felne u metal sivoj mat boji.

Prateći korake drugih proizvođača automobila, koji sa novim modelima predstavljaju i odgovarajuće kolekcije aksesoara, Vilner je predstavio svoju verziju te ponude, koja je specijalno kreirana za BGT Range Rover Sport projekat. Oni su ponudili primamljivu torbu sa kožnom postavom i brojnim detaljima koje deli sa enterijerom automobila.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group