Liberty Walk Lamborghini Huracan

Lamborghini Huracan je naslednik najprodavanije modela ove italijanske kompanije, Gallardo-a...

 

Iako će Huraccan bez sumnje ostaviti značajan utisak na sve koji ga ugledaju na putu, ne ostavlja prejak utisak kada se postavi pored svog starijeg brata, Aventadora. 

Ukoliko želite "opasni" izgled Aventadora na svojem Hurracanu, krenite do tuning kuće Liberty Walk LB Perfromance iz Japana. Kuća koja je poznata po svojim "širokim" kreacijama Lamborghinija je pre nekoliko dana predstavila svoju najnoviju kreaciju, novi Huracan. 

Poslednji dizajn iz Liberty Walka dolazi sa prepoznatljivim dodacima za branike koje ste mogli da vidite i na prethodnim kreacijama ove kuće. Novi Huracan dolazi sa agresivnim GT spojlerom koji zaokružuje izgled. Sve u svemu, Liberty Walk Lamborghini Huracan bi lako ispratio model GT3 racer koji je skoro predstavljen. 

Nažalost, kompanija nije izašla sa tačnim informacijama o cenama i datumu početka prodaje, ali očekuje se da ove modifikacije dođu na tržište pre kraja tekuće godine.

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group