Lepši izgled Golf modela

Više slika

Više slika

Oettinger je jedan od najpoznatijih nemački VW tjuning specijalista i nedavno je lansirao potpuno novu liniju opreme i izduvnih sistema za sve brze Golf verzije, uključujući tu i GTD, GTI i R modele.

Nivu izduvni sistem predstavlja četvrtastu postavku namenjenu svim modelima, dok su GTD i GTI dobili dodatni par izduvnih grana smeštenih sa desne strane automobila. Golf R ima dodatne pogodnosti kao što su kontraola ventila za nov izduv koji meri 84 mm u prečniku za sve modele.

Komplementirajući novom kvad auspuhu dolazi mnogo agresivniji zadnji difuzor koji uvećava aerodinamične sposobnosti svih modela i savršeno se slažu sa ostatkom novog izgleda. Takođe, u ponudi se nalazi i novi krovni spojler koji u sebi sadrži otvorene klapne.

Oettinger oprema za Golf uključuje nove besprekorne splitere i bočne pragove koji su dizajnirani da vazduh kanališu ispod automobila toliko efektno da nemački tjuner tvrdi kako je njihov dizajn imao savršene rezultate u vazdušnom tunelu i dosegao najviše nivo kvaliteta koji su zahtevani od strane Volkswagen korporacije.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group