Jaguar F-Pace - terenac agresivnog izgleda

Više slika

Više slika

Bilo je samo pitanje vremena kada će jedna od svetski najpoznatijih tjuning kompanija Hamamm, kroz svoj sistem propustiti model Jaguar F-Pace.

Trenutno izložen na sajmu automobila u Ženevi, autmobil kompanije Hamann uključuje ECU tjuning za modele F-Pace S i F-Pace 30d. U benzinskom modelu, paket ove firme uključuje snagu od 380 ks do 410 ks, dok je obrtni momenat uvećan do 510 Nm. Što se tiče dizel serije, ona je pojačana za 40 ks do konačnih 340 konja i sa 700 Nm obrtnog momenta na 780.

Zajedno sa ESU tjuningom, Hamann je takođe razvio i višeprotočni izduvni sistem posebno za model E-Pace, koji uključuje i grane ovalnog oblika.

Sa druge strane, sportski izgled britanskog terenca takođe trpi određene promene. Između svih očiglednih promena nalaze se i zadnji branik, specijalno prilagođeni difuzor i 23x11 inča Anniversary Evo II točkovi, dostupni u Hyper Silver, Black i Graphite Grey bojama.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group