Hromirani Lamborghini Huracan

Više slika

Više slika

Iako je prodaja ovog najmanjeg i najpristupačnijeg Lamborghini modela prešla cifru od hiljadu jedinica, standardni Huracan predstavlja sve, sem nešto obično...

Opet, neki ljudi imaju potrebu da odvedu stvari na sledeći nivo do samih ekstrema i uz pomoć tjunera, naravno.

Ovaj hromom obloženi Lamborghini Huracan nije samo smešten na crnim Forgiato 2.0 Navaja-ECX točkovima od 21", već je takođe opremljen i Novara opremom za karoseriju kompanije Vorsteiner, sa kojom dolazi integrisan prednji spojler, otvorene prednje opruge, ekstenzivne oštrice pragova, zadnji branik sa ugrađenim difuzorom i fiksirano repno krilo.

Ova oprema za karoseriju teži ka popravljanju protoka vazduha i hlađenju motora, ali takođe promoviše i smanjivanje kilaže zahvaljujući opširnoj upotrebi ugljeničnih vlakana. Navaja-ECX točkovi kompanije Forgiato mogu biti naručeni u različitim bojama i konfiguracijama, uključujući estetike u kombinaciji dva ili tri tona.

Što se tiče performansi, da ovom LP610-4 motoru nije dodat izduvni sistem i da je ostavljen netaknut, sve cifre bi bile identične fabričkim, što označava 610 ks i 560 Nm obrtnog momenta, što je sasvim dovoljno da ubrzanje od 0 do 100 iznosi 3,2 sekunde i maksimalnu brzinu od 325 km/h.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group