Honda predstavlja Civic Type R model

Turneja povodom promocije novog modela Honda Civic i dalje je u punom jeku, a ove godine kompanija uključuje i novi dizajn svog R automobila, kreiranog od strane brenda OneRepublic.

Ovaj slavljenički model poseduje relativno raskalašan izgled i dolazi sa kombinovanim finišima u metalik i mat crnoj boji karoserije, sa crvenim akcentima na haubi, bočnim pragovima i zadnjem spojleru. Automobil takođe sadrži i dvobojne aluminijumske felne, brendirane oznakom OneRepublic i autogramima svih zaposlenih ovog brenda.

Ovaj model će biti prikazan odmah pokraj modifikovanog modela motocikla Honda Rebel, a iz japanskog brenda tvrde da oba vozila svoju inspiraciju duguju svojoj ljubavi prema modernoj arhitekturi automobila i čistom dizajnu.

Honda će takođe lansirati i nekoliko različitih dešavanja uključujući i takmičenje "Which Civic R You?", koje će srećnog pobednika nagraditi sa novim automobilom po njihovom izboru, a u užem krugu ponude nalaze se Civic Sedan, Coupe, Hatchback, Si, Type R modeli. Ljubiteljima ovog brenda biće pružena mogućnost da osvoje Rebel motocikl i šansa da posete predstavništvo kompanije OneRepublic u Los Anđelesu.

2017 Honda Civic Tour otpočela je ranije ovog meseca i nastavlja se u saradnji sa kompanijom OneRepublic, dok specijalne goste predstavljaju brendovi kao što su Fits i Tantrums, ali i čuveni pevač Džejms Artur. Pre nego što se ova premijerna turneja završi 12. septembra, karavan kompanije Honda posetiće nekoliko gradova širom Severne Amerike, uključujući Dalas, Montreal, Feniks, Toronto i Mauntin Vju u Kaliforniji.

Honda Civic Tipe R poseduje 306 ks, koje dolaze iz dvolitarskog turbo motora, a uparen je sa šestostepenim manualnim menjačem koji snagu šalje na prednju osovinu. Ovo je za sada jedina opcija motora koja dolazi uz novi model japanskog brenda.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group