Hamann SLS AMG Roadster

Nemački tjuner Hamann je konačno otkrio svoju verziju Mercedes-a SLS AMG Roadster pod imenom Hawk Roadster. Ovaj model će biti predstavljen publici na sajmu automobila u Ženevi.

SLS AMG je dobio novi bodikit od ugljeničnih vlakana koji uključuje, nove prednje i zadnje difuzore, redizajniranu haubu i veoma atraktivnu crvenu boju, a enterijer je potpuno preuređen. Hawk Roadster takođe dolazi sa 6.3-litarskim V8 motorm koji je pojačan sa novim izduvnim sistemom, sportskim filterom vazduha i novom elektronikom, pa sada ima 636 konjskih snaga. Hamann kaže da je to dovoljno da do 100 km/h stigne za 3,6 i da je njegova maksimalna brzina 320 km/h. Takođe je dobio nova LED dnevna svetla, nove pragove, proširene rubove, 21-inčne felne na kojima su gume 245/30 napred i 345/25 pozadi, novo ogibljenje, pa je auto niži za 30 mm. Enterijer je urađen od kože sa detaljima od alkantara i ugljeničnih vlakana.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group