Hamann Macan

Ako ste mislili da je Cayenne idealan automobil za prepravke, pogledajte tek kako je ispao ovaj Macan...


 

Kao stariji i veći brat, Macan je jedan od automobila koji odlično reaguje na personalizaciju i body kitove, kao i podešavanja motora. Većina tuner kuća ima nekoliko varijanti prepravki ovih modela, pogotovo za SUV primerke. Kada je Hamann u pitanju, retko koji rezultat ne izgleda dobro. 

Ovaj Porsche je odličan primer. Za razliku od prethodnik eksperimenata sa Macanom, ovaj izgleda pitomije, iako dolazi sa potpunim body kitom, koji obuhvata izmene na braniku, prednji spojler, zadnji spojler i druge detalje. 

 

 

Ovo sve će vas koštati 9950€ bez postavljanja delova. Ako se odlučite i za montažu, to vam je još 2 250€, a što se tiče farbanja delova to je još 3 450€. 

Hamannovi točkovi će tek da ostave poveću rupu u vašem džepu, pogotovo 22oinčni Anniversary EVO koji se nalaze na Macanu sa fotografija. Cena za njih je 5 510€, a dolaze sa 295/30 R22 gumama i RDK senzorom koji je u ceni. 

 

 

Posao koji je urađen na motoru, tj na 3.0 V6 dizelu, je povećanje snage koja je sada 305ks, a tu je i 680Nm obretnog momenta na sva četiri točka. Investicija će vas koštati 2 190€, a do 100km/h ćete stizati za 5,9 sekundi, ili 5,7 sa sport chrono paketom. Dodajte 3 250€ za izduvni sistem i onda ste kompletni. 

O.R:

 

 

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group