Hamann BMW M5 F10M

Hamann Motorsport je zvanično objavio svoj tjuning paket za BMW M5 F10M koji će svoju premijeru doživeti na sajmu automobila u Ženevi. Kompletan paket nudi nadogradnju enterijera, eksterijera i motora.

Nadogradnja eksterijera uključuje, novi bodi kit, sa većim usisima za vazduh, LED dnevna svetla,  blatobrane koji su sada širi za 25mm od standardnih, 21-inčne felne na kojima su Continental Sport Contact 5P gume. Prednje gume su 265/30, dok su zadnje 325/25. Auto je takođe dobio novo ogibljenje pa je sada niži za 30mm, dok će krovni i gepni spojler ovaj automobil prilepiti za asfalt. Retrovizori, kvake na vratima, krovni i gepni spojler su urađeni od ugljeničnih vlakana.

Kada su performanse u pitanju veliku pažnju privlači 4.4-litarski motor koji je pojačan za 160ks i 220Nm što je ukupno 720ks i 900Nm maksimalnog obrtnog momenta. Takođe M5 je dobio i novi izduvni sistem.

Enterijer je potpuno presvučen novim materijalima, tu su aluminijumske papučice i personalizovane patosnice, a centralna konzola i lajsne su presvučene klavirskim lakom ili alkatarom ili kožom koja može da se doda na zahtev kupca.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group