G Power i BMW M4

G-Power je na putu da modifikuje svaki model BMW-a koji postoji, a sada su naišli na M4 kabriolet i povećali mu snagu do neprepoznatljivosti...

 

Većina će se složiti da je 425ks iz BMWovog turbo 3.0 motora sasvim dovoljno, ali ima onih koji će smatrati da ta cifra nije dovoljna. Njima se bavi G-Power koji je uvek spreman da napravi super mašinu. 

G-Power je počeo sa Bi-Tronik 2 V1-ECU koji vozaču omogućava snagu od 513ks i 700Nm obrtnog momenta. Ako i dalje niste impresionirani, onda treba da znate da to nije sve, već kompanija diže snagu na 592ks i 740Nm ukupno sa dodatnim unapređenjima ECU jedinice i nekim novim delovima. G-Power je modifikovao turbo punjače, stavio veće i lakše točkove i doterao još neke detalje.

Konačan rezultat ubrzava od 0 do 100km/h za 3 sekunde i zaustavlja ubrzanje tek na 320km/h. Novi izduvni sistem zvuči još lepše, a G-Power kaže da su se baš potrudili da dobiju najbolji mogući zvuk. 

Tu su i 21oinčne Hurricane RR felne. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group