Fiat 500E Stormtrooper

Sila je jaka u ovom automobilu...


 

Ne ovo nije Fiat 500 koji je inspirisan pandama, već omaž iz Garage Italia prema legendarnom filmskom remek delu Ratovima Zvezda. 

U očekivanju sedmog nastavka, Lapo Elkannova kompanija koja je specijalizovana za neverovatne kreacije, je predstavila električni Fiat 500 koji je posvećen ovom filmu, na sajmu u Los Anđelesu. Nazvali su ga Fiat 500 Stormtrooper, a interesantne boje ovog automobila vrlo jasno dolazi sa oklopa First Order legionara. 

 

 

Posvećenost detaljima je išla taliko daleko da su svetla presvučena 100% tamnom folijom kako bi se automobil transformisao u prepoznatljivi šlem, zajedno sa vizorom. 

 

 

Čak i enterijer malog Fiata je presvučen crnom i belom kožom i Alcantarom, ostajući verni motivu automobila. Tu su i bedževi First Order jedinice na sedištima i naslonima. 

Garage Itali Customs kažu da kao i oklop Stormtroopera, ovaj 500E donosi modernu tehnologiju i funkcionalnost, ali sa italijasnkim dizajnom i klasikom. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group