Ferrari 488 u Liberty Walk stilu

Više slika

Više slika

Bilo je samo pitanje vremena kada će ovo isplivati na površinu.

Zapravo celokupna svetska automobilska javnost je veoma iznenađena što se nije dogodilo ranije. Da, reč je o vozilu koje možete videti u galeriji, a to je Ferrari 488 GTB u izvedbi jedne od najpopularnijih tjuning kuća Liberty Walk, koji je upravo prikazan na tokijskom salonu automobila Tokyo Auto Salon.

Dobro poznat entitet među svim obožavaocima automobila, Liberti Walk predstavlja japanskog tjuning mađioničara koji je svoju reputaciju stekao spuštanjem vešanja na vrhunskim egzotičnim superautomobilima i postavljanjem ekstremno širokih komponenti karoserije.

Poslednji projekat ove kuće predstavlja Maranelov model srednjeg motora, sa dve turbine, osam cilindara, indukcijom snage i dva super punjača, ali i naslednika automobila 458 Italia, F430 i 360 Modena, još nekim od modela na kojima je Liberty Walk primenio svoj jedinstveni stil. Isto se može reći i za neke od rivala propinjućeg konja, kao što su Lamborghini Huracan i McLaren 650S.

Ovaj model nikako nije za ljude sa slabim srcem, ili sve one čije divljenje prema ovim egzotičnim automobilima nastaje iz ljubavi prema njihovim čistim, elegantnim fomama. Ali, oni nikako nisu grupa na koju kompanija Liberty Walk cilja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group