Ferrari 458 Speciale sa Martini liverijom


Moramo priznati da je gotovo nezdravo posedovati model preterano dekorisan Martini Racing šarama...

One su ujedno klasične i dinamične, a krasile su neke od najpoznatijih sportskih i trkačkih automobila na svetu.

Od reli automobila marke For i Lancia, do različitih Porsche prototipova i današnjih Williams F1 modela, ne postoji ni jedna komponenta koja u jednom delu istorije nije nosila ove ikonične plavo crvene linije, ali Ferrari 458 Speciale?

Teško da ovaj model može bilo kome pasti prvi na pamet, mada neki od najboljih iz Marinela nisu strani sponzorstvu koje dolazi iz slavne destilerije pića. Scuderija je uvela Martini, iako bez oznake, nazad u tokove 2006. godine Formula 1 takmičenja i pružao je motore za legendarne Lancia sportske, trkačke automobile.

Ovo nije prvi put da vidimo ovaj posebni 458 automobil, ali jeste prvi slučaj sa ovim estetskim tretmanom. On pripada vlasniku R3 Wheels koji je poznat po tome što svoj model oprema novim kompletima točkova svake godine.

Pre nekoliko godina on je svoj model automobila ulepšao belim i crvenim šarama koje su oponašale klasičan Marlboro dizajn. Nakon toga je isti ovaj automobil obmotao ljubičastim dezenom, a to je poslednje nosio, makar onda kada je jedan jutjuber i snimatelj superautomobila uhvatio ovaj automobil na ulici i ovekovečio njegov izgled tokom tih nekoliko minuta.

Na svu sreću prethodno načinjena šteta je mogla da se ispravi, a vlasnik nije izgledao nimalo potrešen lošom reakcijom publike, kada je ponovo provozao svoj model ulicama Monaka, kako pretpostavljamo, tokom Top Marques događaja.

Bilo da vam se sviđa ovaj Martini tretman ili ne, možete biti uvereni da će ga vlasnik ovog Ferrari modela sledeće godine promeniti. U snimku koji smo vam pripremili, sami se možete uveriti i doneti svoj sud o tome da li ovako posebnom automobilu stoji ovako kompleksna i svetski poznata liverija, koja ga na svakom mestu ističe na način koji niko ne može očekivati.

N.Đ.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group