Brutalna modifikacija Mustang automobila

Više slika

Više slika

Bliski Istok je poznat po svojim superautomobilima i ekstremnim modifikacijama, ali ovaj Ford Mustang zaista prevazilazi sve granice...

Kreiran od strane automoto dizajnera Huseina Albagalija, ovaj unikatni model je kreiran za Šeika Hamada bin Hamdana al Nahjana tokom sedam meseci iscrpljujućeg rada.

Šeik je želeo da tjuner kreira ekstremni Mustang 4x4 model baziran na Ram pikap modelu. Nakon što su se sastali i razgovarali o projektu, Albagalije je kreirao nekoliko konceptualnih crteža koje su pratila opšta obrazloženja i opisi.

Projekat je napredovao ka konstrukcionoj fazi i novi Ford Mustang je postavljen na šasiju modela Ram pikap kamioneta iz 2015. godine zajedno sa Hemi V8 mtorom zapremine 6,4 litre. Kao što možete zamisliti, ovaj proces je zahtevao veliki proj stručnih modifikacija, uključujući dodavanje prednjih opruga i konstruisanje karoserijskih dodataka kako bi se osigurao kohezivan izgled automobila.

Krajnji rezultat je zaista impresivan jer automobil deluje kao kabriolet iz dvadesetih godina kompletiran rezervnim točkom sa suvozačeve strane. Naravno, automobil je daleko od starog i potpuno je unikatan, a za njim svi na ulici okreću glavu jer im je pogled privučen masivnom pojavom Mustang karoserije.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group