Black Bison Edition Rolls Royce - samo za odabrane

Više slika

Više slika

Producenti muzičkih spotova, reperi i nepomirljivi bogati plejbojevi koji se šepure sunčanim krajevima Kalifornije i londonskim ulicama, sada mogu dodati Wald International svojim listama perspektivnih tjuning kompanija vezanim za Rolls-Royce Dawn.

Predstavljen na Forgiato štandu tokijskog salona automobila, WALD Black Bison Edition predstavlja najprivlačniji kabriolet kompanije Rolls-Royce, koji ima većinu svojih delova istih kao u kompanijinom modelu Wraith, što je kupe verzija modela Dawn.

Ovaj model, međutim poseduje različit i pomalo agresivniji prednji branik sa ugrađenim LED jedinicama i spojlerom, dok se i pragovi nastavljaju u istom stilu, a zadnji deo i izduvi izgledaju kao oni na modelu Wraith Black Bison Edition. Šta više, spojler na vratima prtljažnika kreiran je od istog materijala i deli identičnu liniju dizajna.

Tjunirani Black Bison Edition Rolls Royce Dawn takođe može doći i sa malo potcenjenim Illima felnama od 22 inča kompanije Wald, kako bi svojim korisnicima pružili crvenom bojom akcentovanu tačku koja privlači pažnju na sebe i autmobil. Točkovi su obloženi gumama super niskog profila.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group