Audi A7 i S7 Liberty Walk

Više slika

Više slika

Na tržištu od 2010. godine, Audi A7 Sportback počinje da stari, ali kompanija Liberty Walk veruje da ovaj model i dalje može okrenuti nekoliko ruku, posebno sa njihovim poslednjim paketom stilske opreme.

Dostupni za poručivanje, delovi dolaze u istom tonu kao i ostatak kreacija ovog tjuning brenda, posedujući veoma neobične elemente za prednji deo, različite pragove, zadnji difuzor, znak brenda utisnut na branicima i spojler u obliku pačijeg repa na vratima gepeka.

Kreirani od plastike ojačane fiberglasom, vizuelni dodaci startuju sa cenom od 9.000 $, što nikako nije jeftino, posebno ako imate na umu da je ovih dana moguće pronaći polovni A7 za trideset. Međutim, ukoliko želite, postoji mogućnost ubacivanja vazdušnih vešanja kompanije Liberty Walk i doplati se dodatnih 7.900 $, što je cena bez uračunatih specijalnih točkova s gumama i modifikovanog sportskog auspuha.

Komponente su kompatibilne sa standardnim modelima A7m kao i performansama orijentisanim modelom S7, od kojih su oba spremna da budu zamenjena u bliskoj budućnosti. Sledeća generacija će doći istim putem i deliti iste komponente sa A6 modelom, koji će debitovati sledeće godine, sa novim dizajnom inspirisanim Prologue konceptom.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group