Aston Martin DB11 na visokim crnim točkovima

Više slika

Više slika

Ni jedan drugi brend se ne može poistovetiti sa unikatnom linijom i prelepim izgledom koji poseduju modeli automobila kompanije Aston Martin...

Zadnjih godina najlakši mogući način modifikacije automobila i doterivanja njihovog izgleda, a da pritom on ne bude drastično izmenjen od onog koji poseduje kada siđe sa fabričke trake, jeste njihovo postavljanje na „aftermarket“ točkove. Tjuning kuća Wheelandmore, za koju je većina vas verovatno već čula, pored specijalno modifikovanih točkova kreira i mnogo toga drugog, a upravo je dizajnirala nove cipele za, malo je reći predivni, model Aston Martin DB11.

Proizvedeni ručnim tehnikama koje su odobrene od strane svetske automobilske organizacije, ali i nemačkih stručnjaka, novi točkovi dolaze u dve različite specifikacije - 6Sporz² i F.I.W.E. Poslednja od njih krasi komplet točkova od 9.5x20 inča sa prednje strane i 265/35 Pirelli gumama, dok se na zadnjoj osovini nalazi par sa 11x5x21 inča, opremljen sa 315/30 gumama, dok su im krakovi i centar felni finiširani identičnom nijansom automobila, kombinovanom sa sjanim, poliranim obodima od nerđajućeg čelika.

Svi koji su dovoljno imućni i traže nešto zapaženiji izgled mogu izabrati 6Sporz² seriju, koja u ponudi ima prečnike od 21 i 22 inča. Ovaj komplet točkova sastoji se od karbonskih površina na centru, dok su spoljni delovi felni opremljeni bojama sportskog automobila, a u najboljoj mogućoj fomi, ovi točkovi poseduju 11.5x22 inča sa zadnje strane i umotani su u 305/25 Continental SportContact 6 gume, doke prenji deo krase felne od 9x5x22 inča uparene zajedno sa 265/30 gumama iste marke.

Za svoju sledeću tačku, kompanija Wheelsandmore predstaviće svoje ventilima kontrolisane komponente izduvnog sistema i sportske katalizatorske konvertore. Šta više, ovi elementi mogu lansirati model DB11 sa trenutnih 600 ks i 700 Nm obrtnog momenta do najmanje 700 ks i 820 Nm obrnog momenta.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group