ABT T6

Više slika

Više slika

VW Camper/Bus slavi 65 godina, a ABT 120, pa je tuning kompanija odlučila da napravi kombinacuju ova dva specijalna događaja u jedan proizvod, nazvan T6...

 

Otkiven je pre nekog vremena, sa još dva vozila koja su predstavljena na proslavi u ABTu, modelima TTS i QS3, a ovaj specijalni Volkswagen T6 donosi nekoliko detalja na ekterijeru, koji obuhvataju izmenjene branike na obe strane, nove blatobrane, zadnji difuzor, spojler na krovu kombija i novi izduvni sistem. 

ABT je takođe dodao sportske opruge i Bilsten amortizere koji smanjuju visinu vozila, kao i novi set CR, ili DR felni, koje su dostupne u 19 i 20 inča. Kompanija navodi da opterećenje koje kombi može da podnese može da se menja, time što će se promeniti gume. 

ABT Sportsline se poigrao i sa 2.0 TDI motorom, koji se nudi sa dva nivoa snage, 180ks i 235ks, što je povećanje u odnosu na standardnih 150ks i 204ks. Dizel motor je opisan kao ekonomičan i snažan.

O.R:

 

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group