6 Mustanga spremno za SEMA

Ford se sprema da predstavi čak 6 modifikovanih Mustanga za predstojeći 2016 SEMA sajam, koji počinje naredne nedelje...

 

Prvi Mustang šeste generacije dolazi iz VMP Performance. Baziran je na Mustang GT modelu, a opremljen je 2.3 TVS Supercharger motorom i dodatnim delovima, pa je snaga povećana na 851ks. 

Automobil dolazi sa podesivim oprugama iz Rousha, Ford Performance Brembo kočnicama, novim točjovima, Michelin Sport Cup 2 gumama, vojnom teksturom spolja i specijalnim delovima u enterijeru. 

Tu je i Pearl Candy Orange Mustang kabrioler koji dolazi sa AFE interkulerom, nitro sistemom, Wilwood kočnicama, Forgeline točkovima, body kitom, narandžastom tablom...

2017 Mustang GT Fastback je iz Speedkore Performance grupe. Automobil je opremljen sa Whipple Stage 2 super punjačima i snagom od 825ks. 

MRT je zadužen za peti model koji još uvek nije spreman. Bazira se na 2.3 EcoBoost modelu za razliku od ostalih. Snaga nije još uvek objavljena, ali će obuvhatiti i izmene šasije, enterijera i eksterijera. 

Finalni Mustang za SEMA je relativno standardni 2.3 model sa nekoliko dodatnih delova iz Ford Performance odeljenja, novim podešavanjem vešanja, kočnica i usisa. Dolazi u Stealth Gray boji, sa karbonskom haubom. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group