Specijalna ponuda za X3

Delta Motors je pripremio niz pogodnosti za model BMW X3 xDrive 2.0d koji predstavlja nepogrešiv izbor kada je u pitanju porodični automobil.



Specijalna ponuda podrazumeva poklon paket opreme, u vrednosti većoj od 5.000€, koji obuhvata: navigacioni sistem, kameru za vožnju unazad, prednje i zadnje parking senzore, bi xenon farove, bluetooth / USB konekciju i svetlosni paket. Osim toga, obezbeđeno je 5 godina garancije ili 200.000 pređenih kilometara, odnosno, produžena garancija koja kupcima ovog modela sa xDrive pogonom omogućava servisiranje vozila i posle isteka redovnog garantnog roka od 2 godine.

Takođe, u saradnji sa BMW Financial Services obezbeđene su i specijalne pogodnosti za kupovinu novih vozila na lizing sa kamatnom stopom od 2,9%.

 Pored specijalnih uslova za kupovinu BMW X3 modela, zainteresovanim klijentima je omogućeno da dođu do novog BMW X3 putem zamene vozila po principu „staro za novo“ u okviru BMW Premium Selection programa, koji nudi stimulativne uslove otkupa vozila.

Novi BMW X3 je dostupan za test vožnju u BMW prodajnim salonima. Za više informacija o specijalnoj ponudi pozovite broj telefona 011/353 9959 ili posetite stranicu www.bmw.rs

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group