Nova Ibiza stigla u Srbiju

Španski brend SEAT, od septembra predstavlja na našem tržištu model Nova Ibiza. Pod sloganom ''OTVARA VAM NOVI SVET" u ovlašćenim prodajnim salonima možete doživeti sva njena unapređenja i inovacije...  

 

 

Savršeno se uklapa u urbani i aktivni način života što dokazuje izbor opreme: efikasni i štedljivi EU6 motori, jedinstven multimedijalni sistem sa touchscreen monitorom do 6,5" sa USB priključkom, Bluetooth interfejsom, kao i Mirror Link tehnologija povezivanja pametnih telefona sa vozilom. Unutršnjost vozila je u potpuno novom dizajnu , kvalitetu i boljoj funkcionalnosti. Kod eksterijera vozila u ponudi su različiti kolor paketi, koji vozilu daju individualnost i posebnost.

Za naše klijente smo pripremili 3 posebna paketa opreme u zavisnosti od njihovih potreba - Sky, Urban i Comfort. Promotivna cena paketa je od  499 - 999 eur. Za kupovinu vozila u saradnji sa Porsche Mobility paket po izboru je gratis uz još dodatnih povoljnosti.

1.  SKY

 metalik boja po izboru

 disk kočnice

 panorama krov

 naslon za ruku napred

2. URBAN

metalik boja po izboru

unutrašnji i spoljašnji kolor paket (boje: velvet - bordo/ljubičasta  ili bizmut - bež/zlatna )

3. COMFORT

metalik boja po izboru

disk kočnice

zadnji parking senzori

zatamljena zadnja stakla

naslon za ruku

ambijentalno osvetljenje

 

SEAT vozila na našem tržištu imaju 5 godina garancije ili 100.000 km. Pozivamo vas da posetite naše ovlašćene salone kako bi se i sami uverili u prednosti i vrednosti Nove Ibize .

Za više informacija posetite sajt www.seat.rs

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group