Najnoviji I.D koncept kompanije Volkswagen

Više slika

Više slika

Volkswagen će predstaviti svoj četvrti I.D koncept automobila na septembarskom sajmu automobila u Frankfurtu, a kao što mnogi najavljuju predstavljaće pregled sledećeg električnog sedan modela kompanije...

Nemački proizvođač je prvi put prikazao svoj I.D koncept prošle godine u formi kompakt modela i zatim je u januaru usledio i model I.D. Buzz microbus koncept. Kasnije ovog meseca I.D. SUV koncept će biti premijerno prikazan na Shanghai Motor Show sajmu automobila.

I.D. kompakt i mikrobus predstavljaju sve što ćemo moći da vidimo za sada, dok će se sedan adaptirati dizajnu drugačijem od ostalih VW limuzina i umesto toga će reflektovati jedinstven stilski jezik i dizajn buduće I.D. porodice. Shodno tome, novi model će sadržati LED farove, lažnu prednju masku „hladnjaka“, svetleću VW oznaku i veliku prostranu kabinu.

Ni jedan drugi detalj o ovom sedanu nije poznat, ali se očekuju brojni snimci kratkih formi i fotografije koje će biti objavljene u nekoliko narednih meseci.

N.Đ.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group