Ko je na sajmu kupio Mustanga?

Najatraktivniji automobil na Ford štandu, a po mišljenju mnogih i na čitavom sajmu automobila u Beogradu, žuti Ford Mustang GT sa 5.0 V8 motorom od 418 KS, prodat je već prvog dana sajma.


Kultni  Mustang osvaja srca i mami uzdahe ljubitelja automobila još od daleke 1964. godine, kada je debitovala prva generacija sada već legendarnog modela. O njegovoj popularnosti svedoči i to što je Mustang automobil sa najvise lajkova na Facebook-u, a odavno se etablirao kao miljenik  velikog platna – pojavljivao se u dva filma o James Bondu –  Goldfinger (1964) i Dijamanti su večni (1971), kao i u čuvenom filmu Metak (Bullitt) sa Stivom Mekvinom  (1968). 

Najnovija šesta generacija dolazi sa moćnim petolitarskim V8 motorom od 418 KS, kao i sa ekonomičnim EcoBoost motorom od 2.3 litra koji raspolaže sa ozbiljnih 314 KS.   Već po tradiciji nudi se kao kupe i kao kabriolet, uz izbor između ručnog i automatskog menjača.

Pokušali smo da saznamo ko je srećni vlansik koji je bukvalno po otvaranju  ovogodišnjeg sajma automobila u Beogradu kupio atraktivni žuti primerak izložen na Ford štandu, ali kako smo saznali u kompaniji Grand Motors, koja je ovlašćeni uvoznik Forda u Srbiji, kupac je odlučio da ostane anoniman za razliku od popularne žute zveri koja je podigla veliku prašinu na sajamskoj manifestaciji.    

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group