Honda za Hondu

Delta Automoto pripremio je, za novembar, poseban paket u okviru akcije „Staro za novo“.


 

Tekuća godina je, usled globalno komplikovanih ekonomskih prilika, izdvojila model „Staro za novo“ kao najčešće biranu opciju prilikom kupovine novog automobila. Prateći tržišna dešavanja, paralelno osluškujući potrebe kupaca, Delta Automoto je odlučio da model proširi specijalnom akcijom i dodatno nagradi lojalnost svojih klijenata.

„Honda za Hondu“  prilika je da vlasnici svoje, zamene novim Hondinim modelima i to po specijalnim uslovima. Paket podrazumeva popust za novi automobil od 300 do 1.500 eura; gratis procenu vrednosti korišćenog automobila, za nepunih 45 minuta; na tržištu najbolje ponude za subvencionisano finansiranje i najniže kamate za lizing aranžman, u rasponu od 0% do 5,59% na celokupnu vrednost novog modela; te gratis uslugu registracije i tehničkog pregleda.

Mogućnost zamene “Staro za novo – Honda za Hondu“ još je jedna potvrda da su u Hondi kupac i njegove potrebe na prvom mestu i da je Honda jedini automobil čija vrednost raste sa brojem pređenih kilometara.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group